In den beginne

In den beginne was de aarde woest en ledig.  Toen kwamen Adam en Eva, maar omdat de bijbel er nooit melding van gemaakt heeft dat zij een website hadden, is het nu 1-0 voor mij. Want ondanks heel lang geen zin gehad te hebben om de website op te starten, heb ik mezelf er toch toe aangezet. En dat is flink sneller dan de handelwijze van de almachtige. Het is de bedoeling dat er vanaf nu geregeld een stukje verschijnt. Al zal het in het begin nog niet zo hard zal gaan met stukjes. Niet dat het veel uitmaakt, er is toch niemand die het leest. Maar toch, het hoort er nou eenmaal bij. Net als dat het erbij hoort dat je een flauwe eerste blogpost schrijft waarin je vertelt dat het je eerste blogpost is. Waarom schrijf je dan zo een flauw stukje, zul je je afvragen. Ja hallo, niet te kritisch zijn, ik ben nog maar net begonnen en jij bent waarschijnlijk toch de enige die het ooit zal lezen. Ik moet ook een beetje aan verwachtingsmanagement doen, niet te sterk beginnen. Want zoals jullie de komende tijd kunnen lezen, mijn geestelijke vermogens zijn vrij beperkt. Ik troost mij met de gedachte dat die van mijn broer nog beperkter zijn, maar het blijft behelpen.

De meeste stukjes zullen over architectuur gaan, want dit is zowel mijn studierichting als hobby/interesse. Daarnaast zullen er ongetwijfeld actualiteiten en curiositeiten langskomen. Of iets in die richting. Of niet.

Tot binnenkort.

Share
Posted: September 22nd, 2010
Categories: Algemeen
Tags:
Comments: No Comments.